De volgende CB radio is voor Europa niet echt interessant. Een transceiver voorzien van de 27mc en een scanner voor de hulpdiensten. Iets wat in Nederland al een tijd niet meer mogelijk is helaas. Het waren leuke tijden, luisteren naar de brandweer en politie. Spannende achtervolgingen en staande houdingen. Privacy was ver te zoeken en persoonsgegevens werden even over de ether gegooid. En was de persoon 1000 dan was alles ok. In de USA wordt er nog steeds analoog maar ook digitaal maar zonder encryptie gecommuniceerd door veel hulpdiensten en is alles te volgen. Vandaar dat Uniden een 2 in 1 set heeft uitgebracht.

BearTracker 885 Hybride CB Radio/Digitale Scanner

De BearTracker 885 doet wat geen enkele andere CB-radio kan doen: hij kan u op de hoogte houden van de huidige openbare veiligheidsactiviteiten overal in de VS en Canada* door te scannen op politie-, brandweer-, ambulance- en / of DOT-radioverkeer. U hoeft zich geen zorgen te maken over het wijzigen van de scannerprogrammering terwijl u rijdt. Met de meegeleverde GPS kan de BearTracker 885 automatisch kanalen in de buurt selecteren uit zijn landelijke database zonder dat u een vinger hoeft uit te steken. We werken die database elke week bij, dus als er iets verandert waar u bent (of waar u gaat zijn), laadt u eenvoudig het nieuwste met behulp van de meegeleverde BearTracker Update Manager. De database bevat alle bekende* analoge en digitale kanalen, dus het enige wat u hoeft te doen is rijden en luisteren.

BearTracker Warning System waarschuwt u wanneer er radioverkeer in de buurt is. De BearTracker 885 doet dit door het laag vermogen signaal van de radio in het openbare veiligheidsvoertuig te controleren, dus als u een waarschuwing krijgt, weet u dat er activiteit is binnen slechts een paar mijl van u. Het beste van alles is dat deze functie legaal te gebruiken is … zelfs in commerciële interstatelijke handelsvoertuigen.

En natuurlijk is de BearTracker 885 ook een volledig uitgeruste CB-radio. Het heeft 40-kanaals CB-werking, 4-Watt RF-vermogen, een 7-kleurenscherm, een SWR-meter voor precisie antenne-tuning, RF Gain, Mic Gain, PA-modus, Talkback en NOAA Weather met Alert. De ergonomische ruis onderdrukkende microfoon is ontworpen om uw transmissies te verbeteren, zelfs in de lawaaierige omgeving van een trekker-opleggercabine.

Produktinfo

Volledig uitgeruste 40-kanaals CB-radio
Digitale Trunktracking Scanner: Ontvang politie-, brandweer-, ambulance- en DOT-dispatchtransmissies, waar u ook bent in de VS en Canada *
BearTracker Waarschuwingssysteem: Legaal alternatief voor radardetectoren. Waarschuwt u wanneer transmissies van openbare veiligheid in de buurt worden gedetecteerd.
GPS inbegrepen: Hiermee kan de BearTracker 885 automatisch nabijgelegen scannerkanalen selecteren om te controleren.
Landelijke scannerdatabase: Bevat alle bekende politie-/brandweer-/ambulance-/DOT-kanalen die in de VS en Canada worden gebruikt*
Wekelijkse updates: Gratis updates houden de scannerdatabase actueel, dus als een bureau van kanaal verandert, blijft u niet achter.
Eenvoudige, afleidingsvrije bediening: U hoeft geen scannerkanalen te programmeren of te selecteren.
Kanaal:
CB: 40 UUR (4W)
Scanner: Alleen FM
Frequentiebereik:
CB: 26,965 ~ 27,405 MHz
SCN: 25 ~ 960 MHz
WX : 162.400 – 162.550 MHz
Frequentieweergave: geeft de MHz van het geselecteerde kanaal weer. Geeft ook menu-opties weer.
7-kleuren LCD-scherm
Weer alert
PA, functie
Compatibel met draadloze microfoon
Digitale en analoge politie/ brandweer / ambulance / DOT scanner
Scansysteemtypen omvatten conventioneel analoog, Motorola, LTR, EDACS, APCO P25 Fase I en Fase II
Inclusief VHF, UHF, 700/800 MHz
Snel vermijden voor ongewenste kanalen
Selecteer individueel de soorten kanalen die u wilt ontvangen
BearTracker Waarschuwingssysteem
SK-meter
Antenne Systeem Check
CB/Scan prioriteit audio selectie
Microfoon- en RF-versterking
SQUELCH-knop: vermindert achtergrondruis wanneer er geen inkomend signaal is
PTT: Push-to-Talk. Druk op de microfoonknop.
S.MUTE| VERMIJDEN: Scanner Dempt dempt de stem van binnenkomende uitzendingen. Met AVOID kunt u kanalen op een tijdelijke vermijdingslijst plaatsen, zodat de scanner ze overslaat

  • Kan geen gecodeerde of sommige bedrijfseigen soorten digitale systemen ontvangen.
    ** Sommige staten beperken het gebruik van scanners in voertuigen. Controleer de lokale wetgeving van uw staat op eventuele beperkingen.

Als u de scannerdatabase van uw BearTracker 885 wilt bijwerken, downloadt, pakt u het uit en installeert u BearTracker 885 Update Manager.

De richtprijs is 400 dollar en nogmaals niet echt interessant voor Europa.