Het is 1 januari 2024 en daarmee weer een nieuw jaar. Weer even wennen aan de datum en het plannen van afspraken in je agenda. En niet te vergeten al dat gezoen en handen geschut op je werk van al je collega’s die je al het goeds voor 2024 toewensen.


Maar het hoort er nu eenmaal bij, en nog een paar dagen en dan zijn we weer in ons normale doen. We hopen dat jullie allemaal een spetterend uiteinde hebben gehad. En dat je weer vol met plannen zit voor 2024. Maar onze club begint al goed in dit nieuwe jaar. Want de Babbelronde komt weer terug onder de leiding van Jaap en Hans. Die elke eerste zondag van de maand een rondje zullen houden op onze TeamSpeak server. Een ronde met leuke onderwerpen en ideeën. Op 7 januari zal de eerste plaats vinden om 10.30. Jij komt toch ook zeker??

Nog 2 maanden en dan vieren we ons 1 jarig bestaan alweer, wat gaat de tijd toch snel. Maar niet teveel over nadenken……. Maar dan hebben we het eerste jaar volgemaakt en er zullen er hopelijk nog velen volgen. Maar we doen er alles aan om je de tools te geven om met elkaar in contact te blijven en om de 11 meter zeker bekender te maken. En dat is al aardig gelukt de eerste 10 maanden….

We wensen jouw een mooi en gezond 2024 toe. En neem vooral eens een kijkje op onze webpagina als je op zoek bent naar informatie. Lid worden van onze 27mc groep mag natuurlijk ook. Want hoe meer zielen hoe meer vreugde. En het is gratis dus mooi meegenomen in deze dure tijden.
73s Het DCG Team